Wateroverlast in de kelder

Wateroverlast in de kelder laten verhelpen

 

Wateroverlast in de kelder laten verhelpen

Heb je last van wateroverlast in de kelder? Dit kan verschillende oorzaken hebben, wat het geval ook is, Nonstop Rioolreiniging is dé specialist die je graag van dienst is.

Een volgelopen kelder kan verschillende oorzaken hebben

Wateroverlast in de kelder
Wateroverlast in de kelder

Nederland een land is waar het veel regent, daardoor kan het voorkomen dat je last krijgt van wateroverlast door extreme regenval. Aangezien de kelder een laagliggende ruimte is, zal hij sneller slachtoffer zijn van wateroverlast door regenval, dan een hoger liggende ruimte. Maar naast lekkage door regenval, kan er zich ook een verstopping plaatsvinden. Door de verstopping zoek het (afval)water een andere uitweg, deze zal dus in de kelder lopen.

Een storing dat zorgt voor wateroverlast in de kelder

Bij Nonstop zien we vaak dat er in de kelder gebruik gemaakt wordt van een pompsysteem. De functie van dit pompsysteem is het drooghouden van de kelder. Echter kan het voorkomen dat het systeem getroffen wordt door een storing, hierdoor kan het systeem niet meer goed functioneren. Dit is dan ook een veelvoorkomende oorzaak van wateroverlast in kelders!

Wateroverlast verhelpen door middel van een waterpomp

Mocht je last hebben wateroverlast in de kelder, dan staat Nonstop altijd voor je klaar. Wij hebben beschikking over een grote pompcapaciteit waardoor we volgelopen kelders snel kunnen leegpompen. Door snel te schakelen is Nonstop vaak in staat verdere schade te voorkomen. Dit is zelfs t.o.v. sommige verzekeringsmaatschappijen. Ook kunnen wij in veel gevallen natte tapijt weer droog zuigen, dit realiseren wij door gebruik te maken van speciaal hiervoor ontworpen waterstofzuigers. Dat is de kracht van Nonstop Riool!

Meer info

Heb je last van wateroverlast in de kelder, Nonstop verhelpt dit door middel van verschillende middelen!

Mail of bel ons dan gerust, Nonstop Riool staat voor je klaar!

Neem contact op

Andere bezoekers bekeken ook:

Rioolvliegjes en motmuggenRiool verstoptRegenpijp verstoptGootsteen ontstoppen

Vergelijkbaar