Rioolinspectie door Nonstop

Riool schoonmaken? Nonstop kan de verstopping in het riool verhelpen

Riool schoonmaken? Nonstop kan de verstopping in het riool verhelpen!

Riool schoonmaken
Riool schoonmaken

Wil je het riool schoonmaken. Ga niet zelf aan de slag om beschadigingen te voorkomen! Gelukkig kan Nonstop de verstopping van het riool vaak snel verhelpen. De naam Nonstop Rioolreiniging zegt het eigenlijk al, Het ontstoppen van het riool is onze specialiteit. Simpel, complex, aan huis of aan bedrijf. Nonstop is jouw partner als het om rioolproblemen verhelpen gaat.

Riool schoonmaken: Pagina inhoud

Riolering verstopt en wil je hem schoonmaken? Wees er op tijd bij…

Een verstopt riool kan flink stinken. In enkele gevallen blijft de verstopping beperkt tot het niet goed of heel langzaam wegspoelen van vervuild water. Wanneer dat water gstaag weg stroomt of er alleen een onaangename geur hangt kan dit al een teken zijn van problemen in riool. Maar wanneer het water de verkeerde kant op stroomt kan het serieuze schade opleveren! Dus heb je een probleem, of denk je dit te hebben, maar weet je het niet zeker? Bel dan op tijd een expert, dit kan ernstige schade voorkomen.

Het riool laten schoonmaken, maar geen idee waar de verstopping zit?

Het kan voorkomen dat er een verstopping aanwezig is in het riool, en dat je dit wil laten schoonmaken. Maar heb je geen idee waar de verstopping zit? Speciaal voor deze verstoppingen maakt Nonstop gebruik van speciale professionele apparatuur. Met behulp van rioolinspectiecamera’s met speciale sensoren kunnen wij het probleem snel lokaliseren en verhelpen. Een rioolinspectiecamera laat via een monitor het riool van binnen zien, op deze manier is een verstopping duidelijk waar te nemen. Na het in kaart brengen van de verstopping kan Nonstop snel overgaan tot het doelgericht schoonmaken van het riool.

Nonstop maakt in geen enkel geval gebruik van chemische middelen. Deze kunnen de schade aan je riool vergroten en zijn daarnaast erg slecht voor mens en milieu.

Bel Nonstop

Riool laten schoonmaken? Nonstop verhelpt graag het probleem.

Bel: 0546 - 490305

Heb je andere vragen? Gebruik dan het contactformulier.

Binnen onze kennisbank over het riool en op Wikipedia kun je een aantal leuke weetjes lezen over het riool.

Andere bezoekers bekeken ook:

Rioolvliegjes en motmuggen | Regenpijp verstoptGootsteen ontstoppen

Vergelijkbaar