» » » Regenpijp verstopt

Regenpijp verstopt

Geplaatst in: Hulp | 0 |
Leestijd 3 minuten

Een regenpijp die is verstopt laat je ontstoppen door Nonstop

Wil je jouw verstopte regenpijp laten ontstoppen? Nonstop Rioolreiniging is dé specialist die je graag van dienst is.

Een verstopte regenpijp laten verhelpen, Laat je regenpijp ontstoppen door Nonstop Riool

Nederland is een land waar het veel regent, dit is vanzelfsprekend een grote belasting voor je hemelwaterafvoer. Heb je net een flinke regenbui gehad, en kan het water niet meer weglopen? Dan is het tijd om Nonstop in te schakelen.

Op Wikipedia kun je een interessant artikel vinden over het klimaat in Nederland.

Regenpijp verstopt? Laat je regenpijp ontstoppen voordat het schade veroorzaakt!

Een verstopte regenpijp kan vele nare gevolgen hebben. Zo komt het in veel gevallen voor dat het overlopende water uit een dakgoot langs de muren naar beneden loopt. Vervolgens dringt het gevallen water de woning binnen, dit kan zorgen voor flinke waterschade. Zo kunnen de muren, dwarsbalken en vloerbedekking flink beschadigd raken. En een beschadiging neemt in de meeste gevallen een flinke kostenpost met zich mee. Zo kan er bij langdurige vochtoverlast houtrot ontstaan, en raakt vloerbedekking onherstelbaar beschadigd. Wees er dus op tijd bij!

Een verstopte regenpijp
Een verstopte regenpijp

Een verstopping in je regenpijp kun je beter voorkomen dan genezen, wat je zelf kunt doen;

Het goed onderhouden van je regenpijp en dakgoot zijn zeer belangrijk. Zorg dat je dit ongeveer 2 keer per jaar doet. Daarnaast kun je een rooster bovenin de regenpijp monteren, deze zal vuil en bladeren niet in de regenpijp toelaten. Echter zit er wel een groot nadeel aan een rooster in de regenpijp. Aangezien het rooster alles tegenhoud kan het zijn dat er blad, dat voor de pijp zit, het water kan weerhouden van wegstromen. Dit kan dus ook zorgen voor wateroverlast en/of waterschade! Mocht je hier een vraag hebben neem dan contact met ons op.

Hoe lost Nonstop het op?

Een regenpijp verstopping lossen wij op door gebruik te maken van hogedruk reinigingsmachines. Door met hoge druk water door de regenpijp te forceren zal de verstopte regenpijp weer ontstopt zijn. Mocht er om welke reden dan ook schade aan je regenpijp of dakgoot aanwezig zijn, dan kunnen wij dit desgewenst ook voor je repareren. Een hemelwaterafvoer dat werkt is natuurlijk van groot belang!

Wat moet je absoluut niet doen?

Maak in geen enkel geval gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen om de verstopte regenpijp te ontstoppen. Aangezien deze producten je regenpijp flink kunnen beschadigen. Tevens zijn ze schadelijk voor het milieu!

Meer info

Wil je graag je verstopte regenpijp laten ontstoppen?
Mail of bel ons gerust!

Neem contact op
Delen: