Ontstoppingsbedrijf Hengelo en omgeving

Ontstoppingsbedrijf Hengelo

Ontstoppingsbedrijf Hengelo Gezocht? Nonstop Riool helpt jou graag van de rioolproblemen af!

Nonstop Riool is hét ontstoppingsbedrijf Hengelo voor het verhelpen van rioolverstoppingen, het reinigen van dakgoten, hemelwaterafvoeren, het onstoppen van regenpijpen en legen van septische putten. Naast deze werkzaamheden voeren wij als rioolontstoppingsbedrijf inspecties en lokalisering van rioleringen, afvoersystemen en leidingen uit. Bovendien zijn wij zowel actief voor consumenten als in projectvorm voor grotere bedrijven.

Nonstop onstoppingsbedrijf Hengelo is ook beschikbaar voor:

Omgeving: HengeloBorneBornerbroekSaasveldZenderen en heel Nederland

Voor snelle hulp in Hengelo bel je: 074 – 82 00 334

Rioolonstopper Hengelo

Ontstoppingsbedrijf Hengelo Gezocht? Nonstop Riool helpt jou van de riool- of afvoerproblemen af!

Nonstop Riool is hét ontstoppingsbedrijf Hengelo voor het verhelpen van rioolverstoppingen, het reinigen van dakgoten, regenpijpen en septische putten. Daarnaast voeren wij als rioolontstoppingsbedrijf inspecties en lokalisering van rioleringen, afvoer,systemen en leidingen uit.

Ontstoppingsbedrijf Hengelo – handige om te weten

Alvorens je een rioolontstopper Hengelo in gaat schakelen goed om rekening te houden met de volgende zaken. Dit maakt het werk de expert gemakkelijker

 • Twijfel niet om zelf vast te onderzoeken wat het probleem is, dit komt van pas wanneer je contact opneemt met rioolonstopper Hengelo. Het is namelijk wel zo handig dat jij zo gedetailleerd mogelijk het probleem aan de specialist kunt uitleggen. Dit helpt onze onstoppingsbedrijf expert om de ernst van het probleem in te schatten en sneller over te kunnen gaan tot ontstoppen of reparatie.
 • Ga je een onstoppingsbedrijf inschakelen omdat er iets kapot is? Maak dan duidelijke beelden van de gebreken die er aanwezig zijn (indien mogelijk). Deze beelden kun je naar ons toe mailen. Met dank aan deze beelden kunnen wij een goede inschatting maken van het probleem, de benodigheden en eventueel de kosten. Kosten zijn eigenlijk altijd een ruwe schatting, het kan ook zijn dat we aangeven dat het noodzakelijk is om bij jou langs te komen om een kosteninschatting te maken. We houden er namelijk niet van om iemand teleur te moeten stellen.
 • Voorkomen is altijd beter dan genezen, dat is de regel! Zorg er dus voor dat er geen dingen in het riool terecht komen die daar niet thuis horen. Deponeer vet netjes bij een vet inleverpunt en plaats een filter in de gootsteen om te voorkomen dat vuil wegspoelt. Maak dit filter na gebruik van de gootsteen ook schoon om te voorkomen dat restafval alsnog in de leidingen terechtkomt.
 • Voorkom altijd het gebruik van chemische (ontstoppings)middelen, de rioolontstoppingsexpert weet uit ervaring dat dit soms nog meer schade veroorzaakt. Daarnaast zijn deze chemische middelen natuurlijk ook slecht voor de natuur. Goed om deze tips van Rioolonstopper Hengelo te onthouden!

Voor snelle hulp van Rioolontstopper Hengelo bel je: 0546 – 490305

Ontstoppingsbedrijf Hengelo- De juiste keuze

Nonstop Riool is de juiste keuze wanneer je zoekt naar een rioolonstopper

Of je nu last hebt van een verstopte afvoer, leiding, riool, wc of iets anders? In dat geval staan de professionele service monteurs van hét Nonstop Rioolontstoppingsbedrijf voor je klaar. Met ruim 20 jaar ervaring lossen wij iedere klus spoedig voor je op. Bovendien voeren wij niets uit zonder overleg! Zo heb je een helder overzicht over de eventuele kosten.

Voor snelle hulp van Rioolontstopper Hengelo bel je: 0546 – 490305

Waar op letten tijdens het kiezen van een rioolontstopper of ontstoppingsbedrijf

Alvorens je een ontstoppingsbedrijf in Hengelo inschakelt is het handig dat je zelf vast probeert het probleem op te lossen. Let echter wel op dat je tijdens het proces van het oplossen niet meer schade aanricht dan dat al het geval was. Dit kan resulteren in onnodige hoge kosten voor het oplossen van het probleem.

Bij het doen van kleine klusjes kun je denken aan bijvoorbeeld het schoonmaken van de sifon onder de spoelbak. Dit kan nodig zijn wanneer de spoelbak niet goed leegloopt. Tevens is het ontstoppen van de WC met een ontstopper met zuignap een goede optie. Mocht het gebruik van een zuignap niet baten dan kan het handmatig verwijderen van een blokkade (bijvoorbeeld tampons, een wc rol of maandverband) resulteren in een oplossing.

Bij een verstopte regenpijp of dakgoot kun je met de ladder aan de dakgoot kijken of je het blad kunt verwijderen.

Dit zijn enkele ideeën van dingen die je zelf kunt doen. Ga echter niet te ver met geavanceerdere klussen! Het kan namelijk zomaar vervelend uitlopen qua kostprijs. Wellicht schaf je het verkeerde onderdeel aan bij de doe-het-zelf markt. Maar het kan ook zo zijn dat je tijdens je poging tot reparatie nog meer schade aanricht. Raadpleeg dus bij twijfel altijd een professioneel ontstoppingsbedrijf in Hengelo.

Kosten rioolontstopper Hengelo & Kosten ontstoppingsbedrijf Hengelo

Het ene rioolprobleem is het andere niet. Zo kan het zijn dat bij de ene pand in Hengelo een slechts een verstopping aanwezig is in een leiding, maar dat er bij een andere pand boomwortels door het riool zijn gegroeid of dat het riool niet meer op zijn oorspronkelijke locatie ligt. Je kunt je vast voorstellen dat de kosten voor het vervangen van het riool hoger zullen uitvallen dan enkel het ontstoppen van een riool.

De kosten voor een rioolontstopper Hengelo zullen afhankelijk zijn van een aantal kernzaken.

 • Is er sprake van een ontstopping of een beschadiging?
 • Moet er onderhoud gepleegd worden?
 • Is er verder onderzoek nodig om het probleem vast te stellen?
 • Is er vervanging van onderdelen nodig?
 • Hoeveel tijd is er nodig om de verstopping te verhelpen of de reparatie uit te voeren?
 • Hoe toegankelijk is de locatie van het probleem?
 • Hoeveel mensen zijn er op locatie nodig om het project met succes te voltooien?

Dit zijn slechts enkele vragen die een Onstoppingsbedrijf Hengelo na moet gaan om te bepalen wat de kostprijs voor het uitvoeren van een ontstopping of vervanging te bepalen. Uiteraard beoordelen onze experts samen met jou wat de meest kostenefficiënte oplossing is.