Over Nonstop

Heb je last van een verstopping?

Het Nonstop Rioolreiniging team

Heb je last van een verstopping? Nonstop Rioolreiniging is dé specialist voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering, afvoer, leidingen, vetafscheiders en septic tanks. Riool laten ontstoppen door de specialist? Problemen met een verstopte afvoer, gootsteen of toilet? Wateroverlast? Stankoverlast? Onze monteurs lossen het kwalitatief goed en snel voor je op. Wij lossen jouw rioolverstopping op!

Bekijk alle diensten

Over Nonstop 1

Over Nonstop 2

Over Nonstop 3

Last van een verstopt riool?

Het ontstoppen van riolering is één van onze hoofdwerkzaamheden.

Verstoppingen in het riool zijn vaak erg vervelend en kunnen flink stinken. Soms blijft de verstopping beperkt tot het niet goed of heel langzaam wegspoelen van vies water welke afkomstig is vanuit het toilet, douche of gootsteen.

Wees er op tijd bij…

Op het ogenblik dat het water langzaam weg stroomt of er alleen een – hinderlijke – geur waarneembaar is, dan is er vaak al sprake van een verstopping of een lek. Maar wanneer het vieze water de verkeerde kant op stroomt kan het ernstige schade opleveren aan jouw huis of bedrijf. Bel tijdig voordat het te laat is.

Iets verstopt? Wij vinden het!

Wij hebben specialistische professionele apparatuur zoals rioolinspectiecamera’s waardoor wij snel probleem lokaliseren en verhelpen. Zo’n camera toont via een scherm wat er aan de hand is. Verstoppingen worden doorgaans verholpen door ontstoppingsveren, hogedruk reiniging of uitgraven. Nonstop maakt absoluut geen gebruik van chemische middelen. Deze kunnen je leidingen / riolering beschadigen en zijn erg slecht voor het milieu.