Hemelwaterafvoer

De regenpijp verstopt door gevallen bladeren of ander vuil? Nonstop-rioolontstopping verzorgt het goed en netjes! Door middel van hoge druk worden verstopte hemelwaterafvoeren weer gangbaar gemaakt.

Riooldetectie

Met behulp van elektronische peilapparatuur peilen wij uw riool uit met een ongekende nauwkeurigheid. Onnodig hak- en breekwerk behoort hiermee tot het verleden!

Stankoorzaak opsporen

Hiervoor gebruiken wij een speciale rookgenerator. Het riool wordt volgeblazen met ongevaarlijke kunstrook. Daar waar de rook ontsnapt zit het probleem. Vaak gaat het om een breuk of scheur, soms is een verlijmde verbinding niet meer 100% dicht.

Rattenoverlast verhelpen

In het geval van rattenoverlast gaan wij eerst op zoek naar de bron van de overlast; een scheur, opening of breuk in het riool. Wij beginnen bij het begin!

Ontstoppingsbedrijf

Rioolreiniging

Rioolreiniging is wat wij doen. Heeft u een verstopping in uw riool, wastafel, douche of loopt het toilet niet meer leeg? Nonstop Rioolreiniging weet hier wel raad mee!

Toilet ontstoppen

WC verstopt

Uw toilet verstopt? Nonstop lost dit op door middel van speciale elektrisch aangedreven verenmachines of door middel van hoge waterdruk reiniging.
Zeker bij deze vorm van ontstoppen houdt Nonstop rekening met uw hygiënische wensen. Alles wordt schoon en netjes achtergelaten, dat is een service die wij bij Nonstop heel gewoon vinden!

Rioolinspectie

Voor inspectie en controle van afvoer en riool beschikken wij over een speciale waterdichte rioolcamera. Via de monitor kunt u zelf meekijken. Onze monteur geeft u graag deskundige uitleg en advies. En: u kijkt zelf mee op de monitor. U kunt dus zelf zien waar U aan toe bent!

Ontstoppingsbedrijf Nonstop

Wateroverlast in ruimtes en kelders

Een volgelopen kelder of laagliggende ruimte waar water in staat? Ook hier kan Nonstop helpen.

Delen: