Riooldetectie

Riooldetectie, het in kaart brengen van riolering en tanks/putten

Riooldetectie is zeer waardevol. Door het riool in kaart te brengen bespraar je jezelf een hoop hak en breekwerk (gelijktijdig dus tijd & geld).

Een slimme manier om je riool in kaart te brengen

Riooldetectie door Nonstop
Riooldetectie door Nonstop

Wat is riooldetectie?

Riooldetectie is een manier om het riool in kaart te brengen door middel van moderne electronische hulpmiddelen. Om het riool in kaart te vrengen plaatsen wij een rioolsonde (dit is een geavanceerde zender) aan een hogedruk slang. Vervolgens brengen wij deze zender bij een begin of eindpunt het riool in. Door middel van en peilontvanger kunnen wij het riool zeer nauwkeurig uitpeilen. Deze apparatuur stelt ons dus in staat om zonder enig hak of breekwerkt het riool in kaart te brengen.

Laat je rioolstelsel in kaart brengen door Nonstop.

Wanneer je het rioolstelsel in kaart laat brengen bespraar je een hoop tijd, materialen en dus geld. Naast het detecteren van het riool kunnen wij ook ondergrondse tanken en putten lokaliseren. Hebben we het probleem nog niet kunnen vinden? Dan bestaat er nog de mogelijkheid om door middel van speciale rioolcamera’s het riool te inspecteren. De peilzender in de camera bieden de mogelijkheid exact te zien waar het probleem zit, zo kunnen wij dus zeer doelgericht te werk gaan met het ontstoppen van jouw riool.

Meer informatie nodig, of heb je een specifieke vraag?

Heb je specifieke vragen over rioolinspectie/detectie?
Mail of bel ons dan gerust, Nonstop Riool staat voor je klaar!

Neem contact op [gmap address=”Almelo” title=”Bel: 0546 – 490305″ height=”300″ zoom=”13″ maptype=”ROADMAP”]