Wateroverlast in ruimtes en kelders

Wateroverlast in de kelder? Of heb je last van een volgelopen ruimte door een verstopping? Nonstop Rioolreiniging is dé specialist die je graag van dienst is.

Een volgelopen kelder kan verschillende oorzaken hebben

Wateroverlast in ruimtes en kelders
Wateroverlast in ruimtes en kelders

Aangezien Nederland een land is waar het veel regent, kan het voorkomen dat je last krijgt van wateroverlast door extreme regenval. Laagliggende ruimtes en kelders zijn plekken waar wateroverlast zich het meeste voordoet. Naast lekkage (door bijvoorbeeld extreme regenval) kan een verstopping ook de oorzaak zijn van de volgelopen ruimte. Zo kan het voorkomen dat het water niet meer weg wil stromen door het riool, en uiteindelijk je kelder in loopt.

Een storing in een pompsysteem

Bij Nonstop zien we vaak dat er in een kelders en andere ruimtes gebruik gemaakt wordt van een pompsysteem. Het doel van dit systeem is om de laagliggende ruimte droog te houden. Echter kan het voorkomen dat er zich een storing voordoet in een van deze systemen, waardoor het systeem niet meer goed kan functioneren. Een grote oorzaak van volgelopen ruimtes dus!

Een kelder leeg laten pompen door Nonstop

Mocht je last hebben van een volgelopen ruimte of kelder, dan staat Nonstop altijd voor u klaar. Nonstop heeft beschikking over een grote pompcapaciteit waardoor we volgelopen kelders en ruimtes snel kunnen ontdoen van het water. Hiermee beperkt Nonstop de waterschade aan uw woning, pand of inboedel. Dit is vaak een plicht t.o.v. de verzekeringsmaatschappijen. Door gebruik te maken van speciale waterzuigers kunnen wij in veel gevallen zelfs uw natte tapijt weer droog zuigen. Dat is de kracht van Nonstop Riool!

Meer info

Heb je last van wateroverlast in je kelder? Of wil je meer informatie m.b.t. wateroverlast in ruimtes en kelders?
Mail of bel ons dan gerust, Nonstop Riool staat voor je klaar!

Neem contact op
Delen: