Stank in huis opsporen
|

Stank in huis opsporen, wat doen als er een rioollucht in huis hangt?

Stank in huis opsporen, wat doen als er een rioollucht in huis hangt?

Stank in huis komt in veel gevallen van stilstaand water in huis of van dieren, maar wat als er een onverklaarbare stank in huis hangt? Hoe kom je er achter waar deze stank vandaan komt? Een rioolgeur in je woning is een erg onhygienisch en smerig idee. Tevens gaat dit vaak gepaard met rioolvliegjes en motmuggen.

Waar komt de stank vandaan?

Stank in huis, onverklaarbare stank in huis op laten sporen door Nonstop.
Stank in huis, onverklaarbare stank in huis op laten sporen door Nonstop.

Komt de stank in huis van bedorven etenswaren of huisdieren? Of gaat het om een onverklaarbare stank in huis? Pak in het geval van bedorven eten of huisdieren het probleem bij de bron aan. De stank is namelijk gemakkelijk te traceren in dat geval. Maar wat als het een onverklaarbare stank in huis is? Heb je geen huisdieren? Dan kan de stank van rattenuitwerpselen en urine komen.

Stankoverlast riool in huis

Vaak is de stankoverlast het gevolg van lekkage of door een scheur in het rioolsysteem. Nonstop kan door middel van speciaal ontwikkelde rookgeneratoren de oorzaak van de stank opsporen. Door de rookgenerator op het riool of afvoersysteem aan te sluiten, en vervolgens ongevaarlijke witte rook in het systeem te blazen kunnen we scheuren en lekjes traceren.

Laat Nonstop de oorzaak opsporen
Stankoverlast riool in huis, een medewerker van Nonstop is bezig met stank in huis opsporen.
Stankoverlast riool in huis, een medewerker van Nonstop is bezig met stank in huis opsporen.

Door een overdruk in het riool of afvoersysteem te maken komt de rook door elk klein lekje, scheurtje of open verbinding naar buiten. Tevens kunnen we dankzij deze rookmachine’s gaten traceren die door ratten zijn aangebracht in het rioolsysteem. Deze werkwijze geldt uiteraard voor alle soorten schade’s aan het riool waarbij er sprake is van een open verbinding.

Rioollucht oplossen door repareren of vervanging

Afhankelijk van de uitkomst van het onderzoek, kan er overgegaan worden op reparatie of vervanging van de beschadigde riolering of afvoerbuisen. De medewerker van Nonstop zal je altijd een passend advies geven. Tevens gaan we pas over tot reparatie of het vervangen van onderdelen wanneer wij dat met jou hebben besproken.

Onverklaarbare stank laten opsporen

Heb je last van stank in huis, of hangt er een rioollucht? Neem dan vandaag nog contact op met Nonstop. Leg zo concreet mogelijk uit wat het probleem is, zo kan een van onze CVA-gecertificeerde medewerkers zo gericht mogelijk te werk aan. Plan vandaag nog je afspraak in en bel ons op: 0546 – 490305

Neem contact op met Nonstop

Andere bezoekers bekeken ook:

Rattenoverlast Almelo | Rioolvliegjes en motmuggen in huis | Rioolinspectie

Vergelijkbaar