Een verstopping door toiletpapier is een veelvoorkomend probleem dat wij als rioolontstoppingsbedrijf vaak tegenkomen.
Een verstopping door toiletpapier is een veelvoorkomend probleem dat wij als rioolontstoppingsbedrijf vaak tegenkomen.

Rioolontstoppingsbedrijf Nonstop, de specialist bij verstoppingen

Rioolontstoppingsbedrijf Nonstop is de juiste partner op het gebied van riool en leiding verstoppingen, graag vertellen we je hoe wij jouw probleem kunnen oplossen.

Wat is een rioolontstoppingsbedrijf, en waarmee kunnen ze mij helpen

Een Rioolontstoppingsbedrijf is een onderneming bestaande uit diverse specialisten en werknemers die zich specialiseren op het verhelpen van riool en leiding problemen. Zo verhelpen wij een verstopt riool, doen wij stankopsporing bij een lek of blokkade, en kunnen wij helpen met het opsporen van bronnen bij ongemak van ongedierte en diverse defecten.

Bel: 0546 - 490305

Hoe kan rioolontstoppingsbedrijf Nonstop mij helpen?

Rioolontstoppingsbedrijf Nonstop is gespecialiseerd in het reinigen van riolen en afvoerleidingen. Of het nu gaat om je toilet, doucheputje, keukenafvoer of regenpijp die verstopt is, Wij lossen het op! Is er niets verstopt, maar heb je wel last van bijvoorbeeld een stinkende afvoer? Ook in deze situaties kunnen wij uitkomst bieden door de bron op te speuren en doelgericht de oorzaak te laten verdwijnen door middel van een gepaste oplossing.

Zelf aan de slag zonder hulp van een rioolontstoppingsbedrijf? Gebruik dan geen ontstoppingsmiddelen!

De WC spoelt niet door? Gebruik geen ontstoppingsmiddelen!
De WC spoelt niet door? Gebruik geen ontstoppingsmiddelen!

Een rioolverstopping zelfs proberen te verhelpen valt onder de mogelijkheden. In het geval van een verstopte sifon kun je deze bijvoorbeeld schoonmaken. Maar we raden aan om geen ontstoppingsmiddelen te gebruiken. Ontstoppingsmiddelen zijn erg slecht voor de afvoerbuizen. Bovendien kunnen deze ook flink de schade verergeren en zijn ze erg slecht voor het milieu.

Snelle hulp van een ervaren rioolontstoppingsbedrijf nodig?

Neem dan contact op met Nonstop. Één telefoontje naar 0546-490305 volstaat. Binnen no time staat één van onze medewerkers bij jou op de stoep. Kunnen wij geen verstopping met het blote oog waarnemen? In deze situaties kunnen wij door middel van camerainspectie de oorzaak opsporen, zo bieden wij altijd de juiste oplossing!

Of het nu gaat om een verstopping bij jou thuis of op het bedrijf. Met behulp van moderne apparatuur wordt de verstopping vlot en hygiënisch verholpen.

Alles schoon achterlaten, zo hoort dat

Na afloop zal onze medewerker alles keurig netjes en schoon achter laten. Wij vinden dat dit zo hoort!

Bel: 0546 - 490305

Je kunt ons ook vinden in ‘De Telefoongids‘.

Delen: