Rioolreiniging is een belangrijk onderdeel van het rioolonderhoud. De reiniging is regelmatig nodig bij een verstopping door het gebruik van te veel toiletpapier.
Rioolreiniging is een belangrijk onderdeel van het rioolonderhoud. De reiniging is regelmatig nodig bij een verstopping door het gebruik van te veel toiletpapier.

Rioolonderhoud, Nonstop is DE specialist

Rioolontstoppingsbedrijf Nonstop is de juiste partner op het gebied van rioolonderhoud, graag vertellen we je hoe wij jouw probleem kunnen oplossen.

Wat is rioolonderhoud, en wanneer is het nodig?

Rioolonderhoud is een term die gebruikt wordt al overkoepelende kap voor meerdere werkzaamheden aan het riool en/of leidingen die op het riool systeem zitten aangesloten. Het rioolonderhoud dat wij uitvoeren bestaat uit onder andere de volgende werkzaamheden:

Bel: 0546 - 490305

Behoefte aan rioolonderhoud? Nonstop kan helpen!

Rioolonderhouden Nonstop is gespecialiseerd in het reinigen van systemen zoals riolen en afvoerleidingen. Het kan hierbij gaan om een leiding van het toilet, een doucheputje, de keukenafvoer of regenpijp die verstopt is of stank veroorzaakt. Heb je last van een stinkende afvoer? Ook dan kunnen wij als rioolonderhoud specialist uitkomst bieden door de bron op te speuren en doelgericht de oorzaak aan te pakken.

Heb je hulp nodig van een rioolonderhoud specialist? Neem dan contact met ons op.

Aan de slag met ontstoppen zonder rioolonderhoud specialist? Gebruik dan geen ontstoppingsmiddelen!

De WC spoelt niet door? Gebruik geen ontstoppingsmiddelen!
De WC spoelt niet door? Gebruik geen ontstoppingsmiddelen!

Een verstopping in het riool of in een leiding zelf proberen te verhelpen valt onder de mogelijkheden. Zo kun je bij verstopte sifon bijvoorbeeld de sifon losdraaien en schoonmaken om een verstopping te verwijderen. Echter willen wij bij ieder soort verstopping aanbevelen om geen ontstoppingsmiddelen te gebruiken. Ontstoppingsmiddelen zijn erg slecht voor de afvoerbuizen. Daarnaast zijn ze erg schadelijk voor de natuur en voor jouw eigen gezondheid!

Bel: 0546 - 490305

Snelle hulp van een ervaren rioolonderhoud specialist nodig?

Neem dan contact op met Nonstop. Bel naar 0546-490305 om direct een rioolonderhoud specialist te spreken. Binnen no time staat één van onze medewerkers bij jou op de stoep. Kunnen wij geen verstopping met het blote oog waarnemen? In deze situaties kunnen wij door middel van camerainspectie de oorzaak opsporen, zo bieden wij altijd de juiste oplossing!

Of het nu gaat om een verstopping bij jou thuis of op het bedrijf. Met behulp van moderne apparatuur wordt de verstopping vlot en hygiënisch verholpen.

Alles schoon achterlaten, zo hoort dat

Na afloop zal onze medewerker alles keurig netjes en schoon achter laten. Wij vinden dat dit zo hoort!

Bel: 0546 - 490305

Je kunt ons ook vinden in ‘De Telefoongids‘.

Delen: